CENTRAAL-AFRIKAANSE REPUBLIEK

Om uw visum voor de Centraal-Afrikaanse Republiek te organiseren, hebben wij alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens g maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 2 recente pasfoto’s (in kleur en met lichte achtergrond)

- Kopie retourtickets

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 3 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum:

- Zakenvisum: voor zakenreizen naar de Centraal-Afrikaanse Republiek worden ook een uitnodigingsbrief van de firma en een uitzendingsbrief van de Zwitserse arbeidsgever verlangd.

 

Prijzen per visum

Visum                                                                             Prijs CHF

90 dagen, 1 inreis                                                    170.-

90 dagen, meerdere inreizen                                 330.-

Comments are closed.