Om uw visum voor Zambia te organiseren, hebben wij alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend)

- 2 identieke pasfoto’s (in kleur en met lichte achtergrond)

- Kopie vliegtickets

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 5-7 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum:

- Een visum is 90 dagen geldig vanaf de dag dat het uitgegeven is.

- Voor een zakenvisum heeft u ook een uitnodiging van de uitnodigende organisatie/firma verlangd.

- Minderjarige reizigers hebben een schriftelijke volmacht van de ouders nodig.

- Vaccinatie tegen cholera en malariapillen zijn aanbevolen.

 

Prijzen per visum

Visum                                                                Prijs CHF

Toerisme

90 dagen, 1 inreis                                                    105.-

90 dagen, 2 inreizen                                              135.-

90 dagen, meerdere inreizen                                 200.-

Comments are closed.