Om uw visum voor Vietnam te organiseren, hebben wij alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto 4 x 6

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.-

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- Normaal: 10 dagen na ontvangst paspoort

- Expres: 1-3 dagen na ontvangst paspoort

 

Prijzen per visum

Visum                                                               Prijs CHF

Toerisme     

30 dagen, 1 inreis                                        140.-

90 dagen, 1 inreis                                        160.-

90 dagen, meerdere inreizen                     190.-

Transit

1 inreis                                                          100.-

2 inreizen                                                     110.-

 

Exprestoeslag: voor 3 dagen CHF 50.-. voor 1 dag 70.-

Comments are closed.