VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN (DUBAI)

Zwitserse en EU-burgers heeft voor de inreis in de VAE geen visum nodig. Als uw land zich niet in de lijst hieronder bevindt, dan behoeft u wel een visum voor de VAE.

 

Wij kunnen deze voor u regelen. U kunt hier alle informatie over de procedure vinden en ook onze gratis 24/7 hotline staat tot uw beschikking: +41 41 410 61 61.

 

1. De burgers van de volgende landen hebben geen visum voor Dubai nodig:

Andorra                     Hong Kong                            Malta                          Zwitserland

Australië                    Ierland                                   Monaco                      Singapore

Bahrein                      IJsland                                               Nieuw-Zeeland         Slovakije

België                         Italië                                       Nederland                 Slovenië

Brunei                                   Japan                                     Noorwegen               Spanje

Bulgarije                    Qatar                                      Oman                         Zuid-Korea

Denemarken             Kroatië                                  Oostenrijk                  Tsjechië

Duitsland                   Kuwait                                   Polen                          Hongarije

Estland                       Letland                                  Portugal                     USA

Finland                      Liechtenstein                        Roemenië                  Vaticaanstad

Frankrijk                   Litouwen                               San Marino                Cyprus

Griekenland              Luxemburg                           Saudi-Arabië

Groot-Brittannië       Maleisië                                 Zweden

 

2. U heeft een visum nodig indien u een andere nationaliteit heeft.
Wij organiseren dit visum graag voor u!

Hiervoor hebben we de volgende document van u nodig per e-mail:

  • Visumaanvraag, volledig ingevuld in het Engels en ondertekend
  • 1 kleurenscan van de ID bladzijde van uw paspoort – het paspoort moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na inreis
  • 1 kleurenscan van uw pasfoto 35 mm x 45 mm (een echte foto is noodzakelijk, een scan van de foto op uw paspoort is niet voldoende!)
  • Hotelreservering
  • Bevestiging van betaling aan onze bankrekening (hier vindt u onze bankgegevens)

 

Verwerkingstijd:
Normaal: 10 dagen
Express: 3-5 dagen

 

Prijzen in EUR:

                                                           Kosten visum          Onze service                       Totaal EUR

Toerist/zaken tot 14 dagen                       175                             50                               225

Toerist tot 30 dagen                                   225                             50                               275

Exprestoeslag                                   20                               10                               30

Comments are closed.