Om uw visum voor Oezbekistan te organiseren, hebben wij alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 3 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Elektronisch visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend (BELANGRIJK: de exacte reisroute en bestemming aangeven)

- 1 recente pasfoto 3,5 x 4,5

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- Normaal: 16 dagen na ontvangst paspoort

- Expres: 1 week na ontvangst paspoort

- Turbo: 2-3 dagen (alleen op aanvraag!)

 

Belangrijke informatie over het visum:

- Om tijd te besparen laten we ons visum bureau in Wenen het visum regelen. Kiest u daarom als “plaats van aanvraag” Wenen. De kosten van de verzending per DHL heen en terug zijn inbegrepen in de prijs.

- Het Oezbeekse consulaat bevindt zich in Berlijn (geen vertegenwoordiging in Zwitserland!): plan genoeg tijd in voor het hele proces.

- Voor een zakenvisum heeft u ook een uitnodiging van de ontvanger (jurist) nodig.

- Voor een transitvisum moet het visum van de uiteindelijke bestemming en/of kopieën van doorreisdocumenten getoond worden.

- Mocht u met een voertuig inreizen, dan moet u de volgende documenten tonen: internationaal rijbewijs, bevestiging van de goede staat van het voertuig (laatste APK-keuring).

 

Prijzen per visum

Visum                                                                             Prijs CHF

Zaken */**                                       Normaal                   Expres

30 dagen, 1 inreis                            200.-                           280.-

3 maanden, 1 inreis                         230.-                           320.-

6 maanden, meerdere inreizen      320.-                           470.-

12 maanden, meerdere inreizen    380.-***                     550.-

Toerisme

Tot 7 dagen, 1 inreis                       180.-                           240.-

Tot 15 dagen, 1 inreis                     190.-                           260.-

Tot 30 dagen, meerdere inreizen  200.-                           280.-

Transit

Tot 72 uur, 1 of 2 inreizen             160.-                           220.-

 

*Uitnodigingsbrief noodzakelijk

**U heeft de keuze uit 1 of meerdere inreizen. Elke inreis kost CHF 15 extra.

***We kunnen de uitnodiging bij het Oezbeekse Ministerie van Buitenlandse Zaken aanvragen. Prijs: CHF 500.-

Comments are closed.