Om uw visum voor Togo te organiseren, hebben wij alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 2 pasfoto’s (in kleur en met lichte achtergrond)

- Bevestiging van reservering van het hotel/vlucht

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 7-10 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum:

- Voor zakenvisa wordt ook een uitnodigingsbrief van de uitnodigende organisatie/firma verlangd.

 

Prijzen per visum

Visum                                                           Prijs CHF

30 dagen, 1 inreis                            120.-

60 dagen, meerdere inreizen         140.-

90 dagen, meerdere inreizen         160.-

2 dagen transitvisum                       90.-

Comments are closed.