Om uw visum voor Tanzania te organiseren, hebben wij alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto (in kleur en met lichte achtergrond)

- Kopie van retourtickets

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- Normaal: 5-7 dagen na ontvangst paspoort

- Expres: 2-3 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum:

- Een visum is geldig voor 90 dagen vanaf de dag dat het uitgegeven is. U kunt ook een jaarvisum (360 dagen geldig) met meerdere inreizen aanvragen.

- Bij minderjarige reizigers wordt een schriftelijke volmacht van de ouders verlangd.

- Vaccinatie tegen cholera / malariapillen worden aanbevolen.

- Bij zakenreizen wordt bij grensovergang 100 USD verrekend.

 

Prijzen per visum:

Visum                                                           Prijs CHF

Zaken*

90 dagen, 1 inreis                            120.-

90 dagen, 2 inreizen                                    120.-

360 dagen, meerdere inreizen       190.-

Toerisme

90 dagen, 1 inreis                            120.-

360 dagen, meerdere inreizen       190.-

 

Exprestoeslag (2-3 dagen): CHF 100.-

Comments are closed.