Tadzjikistan

Om uw visum voor Tadzjikistan te organiseren, hebben wij alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend in HOOFDLETTERS

- 1 recente pasfoto 3,5 x 4,5

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

- Ingevulde brief aan ambassade

 

Verwerkingstijd visum

- Ongeveer 8 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum:

- Toeristen-/zakenvisum: vult u in elk geval het toevoegde formulier/brief aan de ambassade in, waarin de reden van uw reis, de datum, de periode van verblijf, de omgeving van de reis en de verblijfplaats aangegeven moeten zijn.

- Voor reizigers in het Pamir Gebergte: kruist u bij punt 21 van de visumaanvraag “Ja” aan en noem de reisbestemming in het toegevoegde formulier.

- Zakenvisum: ook een uitzendingsbrief van de firma is noodzakelijk

 

Prijzen per visum:

Visum            duur verblijf                                              Prijs CHF

Toerisme*   

14 dagen                                                                  100.-

30 dagen                                                                  120.-

45 dagen                                                                  140.-

GBAO permissie (voor reizigers Pamir Gebergte)          30.-    

Zaken**

1 maand                                                                               150.-

3 maanden                                                                           170.-

 

*Telkens 1 inreis. 2 inreizen worden in uitzonderingsgevallen geaccepteerd.

** Telkens 1 inreis. Voor meerdere inreizen wordt CHF 15.- verrekend.

Comments are closed.