Attentie:

Voor toeristische bezoeken van minder dan 30 dagen moet u het visum online aanvragen (ETA-visa Sri Lanka). Het is niet mogelijk om een visa-on-arrival voor Sri Lanka te verkrijgen. Voor toerisme dat langer duurt dan 30 dagen heeft u een toeristenvisum nodig. Voor zakenreizen naar Sri Lanka heeft u een zakenvisum nodig, ongeacht de duur van uw verblijf.

Wij kunnen elk soort visum voor u regelen. U kunt vrijblijvend en op elk moment onze 24/7-hotline bellen als u vragen heeft: 041 410 61 61.

 

Elektronisch ETA-visum (toerisme tot 30 dagen)

Stuurt ons per e-mail de volgende documenten/informatie:

-kopie van paspoort

-vliegtickets naar Sri Lanka

-Uw contactadres met telefoonnummer

 

Wij verkrijgen uw visum binnen een dag. De kosten voor het consulaat bedragen CHF 35.-, onze servicekosten zijn CHF 35.-.

 

Toerisme 90 dagen met 1 inreis

Stuurt u ons de volgende documenten als aangeschreven post:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis en minstens 3 legen pagina’s bevatten)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto

- Kopie van vliegreservering en reisarrangement

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Gefrankeerde retourenvelop ter waarde van CHF 6.-

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Zakenvisum Sri Lanka

Stuurt u ons de volgende documenten als aangeschreven post:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis en minstens 3 legen pagina’s bevatten)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto

- Kopie van vliegreservering

- Uitnodigingsbrief van de zakenpartner in Sri Lanka

- Uitzendingsbrief van de arbeidsgever aan de ambassade van Sri Lanka in Genève (moet informatie over de reiziger, doel van de reis en bevestiging van overname onkosten bevatten)

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Gefrankeerde retourenvelop ter waarde van CHF 6.-

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

U kunt de documenten persoonlijk bij ons langsbrengen of versturen als aangeschreven post.

 

Adres:

Bornpower gmbh 041 410 61 61 (24h gratis hotline)

Alpenstrasse 4

Postfach 6849 info@visaworld.ch

6000 Luzern 6 www.visaworld.ch

 

 Verwerkingstijd visum

- ETA-visum: 1 dag na ontvangst paspoort

- Toeristen- en zakenvisum: 1 week na ontvangst paspoort

 

Prijzen per visum:

Visum                                                           Kosten consulaat               Onze service                       Totaal CHF

ETA-visum, tot 30 dagen, 1 inreis              35.-                             35.-                             70.-

Toeristenvisum, tot 90 dagen, 1 inreis     55.-                             50.-                             105.-

Zakenvisum, tot 30 dagen, 1 inreis              29.-                             60.-                             89.-

Zakenvisum, tot 90 dagen, 1 inreis            55.-                             60.-                             115.-

Alle prijzen in CHF en incl. 8% BTW

 

Neemt u vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft via onze 24/7-hotline: 041 410 61 61.

Comments are closed.