Om een visum voor Rwanda te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto (zonder bril!)

- Kopie van retourtickets en reisbevestiging

- Bewijs van vaccinatie tegen gele koorts

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 4 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Burgers van de volgende landen behoeven geen visum voor verblijf tot 90 dagen: Duitsland, Groot Brittannië, Canada, Zweden, USA

- Voor zakenvisa wordt aanvullend ook een uitnodigingsbrief verlangd.

 

Prijzen per visum:

Visum                                                    Prijs CHF

Zaken

90 dagen, 1-3 inreizen                                100.-

Toerisme

90 dagen, 1-3 inreizen                                100.-

Transit

5 dagen, 1-2 inreizen                                  100.-

Comments are closed.