Om een visum voor Nepal te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto

- Reservering van trein- of vliegtickets

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 7 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Visa voor kinderen onder de 10 kosten bij ons slechts CHF 20.-

- Toeristenvisa kunnen uitsluitend bij het Immigratie Bureau in Kathmandu verlengd worden.

 

Prijzen per visum*:

Visum            voor toeristen                           Prijs CHF

15 dagen, meerdere inreizen                                 85.-

30 dagen, meerdere inreizen                                 110.-

90 dagen, meerdere inreizen                                 180.-

 

Comments are closed.