Om een visum voor Myanmar te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld in het Engels of Frans en ondertekend

- 2 recente pasfoto’s (in kleur en met lichte achtergrond, op de achterkant ondertekenen!)

- Kopie van retourtickets

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- Normaal: 10 dagen na ontvangst paspoort

- Express: 3-5 dagen na ontvangst paspoort (met toeslag)

 

Aanvullende noodzakelijke document per visum-soort

- Pakketreis: uitnodigingsbrief van de touroperator

- Zakenreis: uitzendingsbrief van de firma in Zwitserland, CV en uitnodigingsbrief van de zakenpartner in Myanmar

- Bezoekersvisum: uitnodigingsbrief van de uitnodigende persoon

- Meditatie visum: uitnodigingsbrief van het meditatiecentrum en CV

 

Prijzen per visum:

Visum                   Geldigheid               Max. verblijf                                    Prijs CHF

Toerist                       3 maanden                28 dagen                               90.-

Zaken                         3 maanden                28 dagen                               100.-

Zaken                         6 maanden                70 dagen (per inreis)          175.-

Zaken                         12 maanden              70 dagen (per inreis)          300.-

Bezoekersvisum       3 maanden                28 dagen                               100.-

Meditatie visum        3 maanden                28 dagen                               100.-

 

Expresservice (3-5 dagen): toeslag CHF 50.-

Comments are closed.