Om een visum voor Mozambique te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 2 recente pasfoto’s

- Reservering van vliegtickets, reisbevestiging of hotelreservering

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- Normaal: 12 dagen na ontvangst paspoort

- Expres: 7 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Burgers van de volgende landen behoeven geen visum: Zuid Afrika, Botswana, Malawi, Mauritius, Swaziland, Tanzania, Zambia en Zimbabwe

- Zakenvisa: uitzendingsbrief van de Zwitserse firma en een uitnodigingsbrief van de firma in Mozambique

- Maximale duur van verblijf: 30 dagen

 

Prijzen per visum:

Visum                                       Prijs CHF normaal             Prijs CHF expres

Toerisme/Zaken

60 dagen, 1 inreis                            140.-                                      200.-

90 dagen, 3 inreizen                      180.-                                      240.-

Comments are closed.