Om een visum voor Mauritanië te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- 2 Visum aanvraagformulieren volledig ingevuld en persoonlijk ondertekend

- 2 recente en identieke pasfoto’s

- Reservering van vliegtickets, reisbevestiging of hotelreservering

- Vaccinatie tegen gele koorts

- Bevestiging van werkzaamheid (werkgeversverklaring)

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 6 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Zakenvisa: uitzendingsbrief van de Zwitserse firma en een uitnodigingsbrief van de firma in Mauritanië

 

Prijzen per visum:

Visum                                                      Prijs CHF

Max. 5 dagen (transit)                                 130.-

30-60 dagen                                                 150.-

90 dagen                                                       200.-

Comments are closed.