Om een visum voor Malawi te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- 2 Visum aanvraagformulieren volledig ingevuld in het Engels en persoonlijk ondertekend

- 2 recente en identieke pasfoto’s (3,5 x 4,5 cm, alleen originelen! Geen scans of kopieën)

- Reservering van vliegtickets, reisbevestiging of hotelreservering

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 3 weken na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Burgers van de volgende landen behoeven geen visum: België, Denemarken, Duitsland, Finland, UK, Nederland, Portugal, USA, Zweden

- Zakenvisa: uitzendingsbrief van de Zwitserse firma en een uitnodigingsbrief van de firma in Malawi

- Maximale duur van verblijf: 90 dagen

 

Prijzen per visum*:

Visum                                                                       Prijs CHF

Toerisme/Zaken

90 dagen, 1 inreis                                        250.-

180 dagen, meerdere inreizen                   400.-

360 dagen, meerdere inreizen                   490.-

Transit

1 dag, 1 inreis                                              210.-

* De volgende kosten zijn inbegrepen in de prijs: kosten bij het consulaat, koerier naar de ambassade en de kosten voor onze service.

Comments are closed.