Om een visum voor Kenia te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis en 3 lege pagina’s bevatten)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto (in kleur, met lichte achtergrond)

- Kopie van reservering vliegtickets of hotel (tour-boeking)

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 10 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Een visum is voor 90 dagen geldig vanaf de dag dat het uitgegeven wordt. De geldigheid kan in Kenia verlengd worden, maar de inreis moet voor de afloop van het visum plaatsvinden.

- Zakenvisa: er wordt ook nog een uitnodigingsbrief van de uitnodigende organisatie verlangd. Bovendien moeten de bovenstaande documenten in tweevoud ingeleverd worden.

- Reizigers die van Kenia naar Tanzania, Uganda, Rwanda of Burundi en weer terug naar Kenia reizen, moeten een normaal toeristenvisum met enkele inreis aanvragen.

- Vaccinatie tegen gele koorts, tyfus en cholera wordt aanbevolen.

 

Prijzen per visum:

Visum                                                                       Prijs CHF

Toeristen/Zaken

90 dagen, 1 inreis                                        120.-

360 dagen, meerdere inreizen*                 190.-

Transit

2 dagen, 1 inreis                                          80.-

 

* Visumaanvragen voor meerdere inreizen moeten in Nairobi goedgekeurd worden en kunnen tot 8 weken in beslag nemen.

Comments are closed.