Om een visum voor Kazachstan te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto 3,5 x 4,5 cm (in kleur, met lichte achtergrond)

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Extra formulier (niet voor burgers uit Zwitserland en Liechtenstein)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 8 dagen na ontvangst paspoort (in noodgevallen ook sneller: neemt u contact met ons op!)

- Andere nationaliteiten: 5-7 werkdagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- In het geval van een inreis in Kazachstan per voertuig moet ook het automerk en het kenteken aangegeven worden.

- Het visum wordt gratis uitgegeven voor kinderen tot 16 jaar.

- Maximale duur van verblijf bij jaarvisum: 120 dagen.

- Voor zakenvisa met 2, 3 of meerdere inreizen worden ook een uitnodigingsbrief van zakenpartner in Kazachstan en een bevestiging van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Kazachstan verlangd (kan voor een toeslag bij ons verkregen worden, zie de prijzen onderaan de pagina). Ook is er een brief van de Zwitserse firma nodig, gericht tot het consulaat, die het doel, duur en verblijfplaats van de reis aangeeft.

- BELANGRIJK: als de inreis in Kazachstan plaatsvindt via een transit in Rusland, heeft ABSOLUUT een transitvisum voor Rusland nodig (bij ons verkrijgbaar).

 

Prijzen per visum:

Visum                                           Prijs CHF                  Plus uitnodiging

                                                                                              CHF

Zaken*

30 dagen, 1 inreis                            90.-

90 dagen, 2 inreizen                        130.-                                      150.-

90 dagen, 3 inreizen                        170.-                                      200.-**

365 dagen, meerdere inreizen       300.-                                      300.-

Toeristen

30 dagen, 1 inreis                            75.-

60 dagen, 2 inreizen                       100.-

90 dagen, 3 inreizen***

Transit

1 inreis                                              55.-

2 inreizen                                          70.-

3 inreizen                                          85.-

 

* vanaf 2 inreizen is een uitnodigingsbrief noodzakelijk

** is voor 6 maanden geldig (meerdere inreizen)

*** een toeristische uitnodigingsbrief moet gepresenteerd worden (door de klant georganiseerd)

Comments are closed.