KAAPVERDISCHE EILANDEN

Om een visum voor de Kaapverdische Eilanden te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto (in kleur, met lichte achtergrond)

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Een gefrankeerde Retourenvelop ter waarde van CHF 6.-

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 4-5 dagen na ontvangst paspoort (in noodgevallen ook in 2 dagen mogelijk)

 

Belangrijke informatie over het visum

- Een visum is geldig voor 90 dagen vanaf de dag van de inreis

 

Prijzen per visum:

Visum                                           Prijs CHF

90 dagen, 1 inreis                            125.-

90 dagen, meerdere inreizen         195.-

Comments are closed.