Om een visum voor Kameroen te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 2 recente pasfoto’s (in kleur, met lichte achtergrond)

- Kopie van retourtickets

- Vaccinatie tegen gele koorts

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers of Liechtensteins paspoort)

- Extra formulier (niet voor burgers uit Zwitserland en Liechtenstein)

- Een gefrankeerde retourenvelop ter waarde van CHF 6.-

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 5 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Zakenvisa: voor zakenreizen naar Kameroen worden ook nog een uitnodigingsbrief van de firma in Kameroen en een uitzendingsbrief van de Zwitserse arbeidsgever verlangd.

- Voor toeristenvisa is ook een actueel bankafschrift noodzakelijk.

 

Prijzen per visum:

Visum                                                       Prijs CHF

90 dagen, 1 inreis                                        200.-

180 dagen, meerdere inreizen                   340.-

Comments are closed.