Om een visum voor Cambodja te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto (in kleur, lichte achtergrond)

- Kopie van retourtickets

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort uit Zwitserland of Liechtenstein)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 7 dagen na ontvangst paspoort

 

Extra informatie:

- Zakenvisa: behalve de genoemde documenten zijn ook een uitzendingsbrief van de Zwitserse firma en een uitnodigingsbrief van de organisatie in Cambodja nodig (kopieën zijn voldoende).

- Maximale duur van verblijf: 1 maand (mogelijk binnen de vooraf aangeven periode van 90 dagen)

- Toeristenvisa kunnen ter plekke bij het Immigratiebureau verlengd worden.

 

Prijzen per visum:

Nationaliteit                                   Aantal inreizen      Prijs CHF

Toerist, 90 dagen                 1                                 140.-

Zaken, 90 dagen*                 meerdere                  160.-

 

*kan ter plekke tot 1 jaar verlengd worden.

 

Comments are closed.