Om een visum voor Iran te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

-Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de terugreis)

-Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

-2 recente pasfoto’s 3 x 4 cm (in kleur, lichte achtergrond)

-Bevestiging trein- of vliegtickets

-Bewijs van hotelreservering

-Vingerafdrukken op officieel formulier (te verkrijgen bij Zwitserse politiebureaus, alleen voor CH en EU burgers)

-Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort uit Zwitserland of Liechtenstein)

-Extra formulier (niet voor burgers uit Zwitserland en Liechtenstein)

-Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op de envelop plakken!)

-Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

-10 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

-Een uitnodigingsbrief met referentienummer is ABSOLUUT nodig voor 2 inreizen en voor inreisvisa. Het referentienummer voor toeristenvisa kan via ons verkregen worden (CHF 150.-).

-Inreisvisa zijn voor personen die naar Iran willen voor zakelijke motieven, onderhandelingen, conferenties (economisch of cultureel), of sportieve activiteiten.

-Het paspoort mag geen indicatie van verblijf in Israël bevatten.

 

Prijzen per visum:

Visum                      CH-burgers   EU-burgers   UK-burgers  Afghanen      Irakezen

Toerist, 1 inreis        125.-               125.-               270.-               170.-               95.-

Toerist, 2 inreizen    180.-               -                      -                      240.-               -

Inreisvisum         CH-burgers   EU-burgers   UK-burgers

1 inreis                      140.-               125.-               290.-

2 inreizen                  170.-               170.-               350.-

meerdere inreizen   200.-               200.-               500.-

Comments are closed.