Attentie:

Burgers uit Zwitserland (en uit de meeste Schengen-staten) verkrijgen voor toeristisch verblijf van maximaal 30 dagen (incl. inreis- en uitreisdatum) het visum direct bij de grens (kosten: 35 USD). Het formulier hiervoor ontvangt u in het vliegtuig, een foto is niet nodig.

Blijft u als toerist langer dan 30 dagen in het land? Bent u op zakenreis of bezoekt u familie in Indonesië?

Dan heeft u een visum nodig! Wij kunnen u hierbij helpen.

Om een visum voor Indonesië te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

 

-Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na de datum van de inreis en minstens 3 lege pagina’s bevatten / bij non-immigrant visa 18 maanden)

-Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en persoonlijk ondertekend

-1 recente pasfoto’s

-Kopie van reservering vliegtickets

-Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER Zwitsers paspoort)

-Postzegels ter waarde van CHF 6.-

-Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

-5 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

-Het visum is normaliter geldig voor 60 dagen vanaf de datum dat het uitgegeven is

-Zakenvisa: voor een zakenvisum heeft u een uitnodiging van de firma/organisatie in Indonesië EN een uitzendingsbrief van een Zwitserse firma nodig.

 

Prijzen per visum:

Visum                                                       Prijs CHF

90 dagen verblijf, 1 inreis                           110.-

90 dagen verblijf, meerdere inreizen        175.-

180 dagen verblijf, 1 inreis                        120.-

360 dagen verblijf, 1 inreis                        175.-

720 verblijf, 1 inreis                                    270.-

Comments are closed.