Om een visum voor Gambia te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na terugkeer)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto (in kleur, met lichte achtergrond, op aanvraag geplakt)

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort van Zwitserland of Liechtenstein)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.-

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- Normaal: 3 dagen na ontvangst paspoort

- Expres: dezelfde dag

 

Belangrijke informatie over het visum

- Een visum is geldig voor 90 dagen en geeft recht tot meerdere inreizen

- Vaccinatie tegen Malaria wordt dringend aanbevolen. Ook vaccinaties tegen hepatitis A en B, gele koorts en tyfus worden aangeraden.

 

Prijzen per visum:

Visum            toerisme & zaken                         Prijs CHF

90 dagen, meerdere inreizen                     170.-

 

Extra kosten voor expresservice (dezelfde dag): CHF 50.-

Comments are closed.