Om een visum voor Ivoorkust te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na terugkeer)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto (in kleur, met lichte achtergrond, op aanvraag geplakt)

- Bewijs van vaccinatie tegen gele koorts

- Kopie van retourtickets of hotelreservering

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort van Zwitserland of Liechtenstein)

- Gefrankeerde retourenvelop ter waarde van CHF 6.-

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 3 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Zakenvisa: voor zakenreizen naar Ivoorkust worden ook een uitnodigingsbrief van de uitnodigende firma en een uitzendingsbrief van de Zwitserse firma verlangd.

 

Prijzen per visum:

Visum                                                                       Prijs CHF

90 dagen, 1 inreis                                        110.-

180 dagen, meerdere inreizen                   170.-

Comments are closed.