Om een visum voor Djibouti te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na terugkeer)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto (in kleur, met lichte achtergrond)

- Zakenvisum: uitnodigingsbrief / toeristenvisum: hotel/vliegtickets

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort van Zwitserland of Liechtenstein)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.-

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 7-10 dagen na ontvangst paspoort

 

Prijzen per visum:

Visum                                                        Prijs CHF

Toerisme

90 dagen, 1 inreis                                        180.-

90 dagen, meerdere inreizen                     220.-

Zaken

180 dagen, 1 inreis                                      180.-

180 dagen, meerdere inreizen                   220.-

Comments are closed.