Om een visum voor China te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 3 maanden geldig zijn na terugkeer en 2 lege pagina’s bevatten)

- Nog een kopie van paspoort (pagina met personalia)

- Als het paspoort van de aanvrager na 01.01.2015 is uitgegeven, moet men het oude paspoort in origineel ook meesturen. Als deze niet aanwezig is, moet men de volgende schriftelijke motivering moeten invullen en meesturen.

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto

- Kopie van vliegtickets, heen en terug

- Kopie hotelreservering

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort van Zwitserland of Liechtenstein)

- Voor zakenvisa: Uitnodigingsbrief uit China (ook verkrijgbaar bij ons); als u een jaarvisum wenst, is ook een kopie van uw laatste visum voor China nodig.

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- Normaal: 7 dagen na ontvangst paspoort

- Expres: 2 dagen na ontvangst paspoort

(voor de meeste nationaliteiten mogelijk; bij ons aan te vragen; toeslag CHF 90.-)

 

Belangrijke informatie over het visum

- Maximale duur verblijf in één stuk: 30 dagen (ook langer wordt geaccepteerd, als het visum tenminste overeenkomstig aangevraagd is)

- Voor Hong Kong hebben Zwitserse burgers GEEN visum nodig. Als het wel noodzakelijk is, kunnen wij dit visum voor u regelen.

- Zakenvisa kunnen maximaal 1 maand voor de reis aangevraagd worden, toeristenvisa 50 dagen.

- Canadese staatsburgers kunnen zakenvisum voor 2 jaar verkrijgen, Amerikaanse burgers voor 10 jaar (wij informeren u graag).

- Voor een zakenvisum heeft u ook een uitnodigingsbrief van de uitnodigende organisatie of ministerie nodig (kan door ons geregeld worden!)

 

Prijzen per visum:

Visum                                              CH & EU        US                    Roemenen                         Serviërs

                                                           burgers         burgers

90 dagen, 1 inreis                            130.-               210.-                           130.-               55.-

90 dagen, 2 inreizen                       130.-               210.-                           160.-               55.-

180 dagen, meerdere inreizen*     130.-               210.-                           210.-               55.-

365 dagen, meerdere inreizen*     130.-               210.-                           210.-               55.-

 

Prijzen in CHF, incl. 8% BTW

 

*Voor een visum met meerdere inreizen heeft u absoluut een officiële uitnodigingsbrief van het ministerie nodig. Deze kunt u via ons verkrijgen:

Uitnodigingsbrief                                      Prijs CHF

6 maanden, meerdere inreizen                  200.-

12 maanden, meerdere inreizen*              250.-

 

*Beschikbaar voor 30, 60 of 90 dagen verblijf

Comments are closed.