Om een visum voor Burundi te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na terugkeer)

- Visum aanvraagformulieren volledig ingevuld en ondertekend

- 2 recente pasfoto’s (in kleur, met lichte achtergrond)

- Zakenvisum: uitnodigingsbrief / Toeristenvisum: hotel/vliegtickets

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort van Zwitserland of Liechtenstein)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.-

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

-2-3 dagen na ontvangst paspoort

 

Prijzen per visum:

Visum                                                                                   Prijs CHF

30 dagen, 1 inreis                                                    160.-

60 dagen, meerdere inreizen                                 170.-

90 dagen, meerdere inreizen                                 230.-

Comments are closed.