Burkina Faso

Om een visum voor Burkina Faso te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na terugkeer)

- 1 Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 1 recente pasfoto

- Bewijs vaccinatie tegen gele koorts (kopie is genoeg)

- Kopie van retourtickets

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort van Zwitserland of Liechtenstein, moet nog geldig zijn voor tenminste 6 maanden naar terugkeer)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

 Verwerkingstijd visum

- 7 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Reizigers onder de 18 hebben schriftelijke toestemming van de ouders nodig

- Zakenvisa: aanvullend zijn een uitnodigingsbrief van het bedrijf in Burkina Faso en een uitzendingsbrief van het Zwitserse bedrijf nodig

- Op de vluchthaven in Ouagadougou worden geen visa uitgegeven

 

Prijzen per visum:

Visum            transit / toerisme / zaken                                 Prijs CHF

1 inreis / 90 dagen                                                             155.-

meerdere inreizen / 90 dagen                                          190.-

1 inreis / 180 dagen                                                                       200.-

meerdere inreizen / 180 dagen                                        235.-

meerdere inreizen / 360 dagen                                        280.-

Comments are closed.