Om een visum voor Bangladesh te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

 

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na terugkeer)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 2 recente pasfoto’s (in kleur, met lichte achtergrond)

- Kopie van retourtickets

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort van Zwitserland of Liechtenstein)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 8 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Zakenvisa: aanvullend zijn een uitnodigingsbrief van het bedrijf in Bangladesh en een uitzendingsbrief van het Zwitserse bedrijf nodig (kopieën zijn genoeg).

 

Prijzen per visum:

Visum                                                           Aantal inreizen      Prijs CHF

Toerisme                                          1                                 90.-

Toerisme                                          meerdere                  130.-

Zaken                                                1                                 90.-

Zaken                                                meerdere                  130.-

Comments are closed.