AZERBEIDZJAN

Om een visum voor Azerbeidzjan te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

 

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na terugkeer en een lege pagina bevatten)

- Elektronisch ingevulde Visum aanvraag

- 2 recente pasfoto’s (in kleur, met lichte achtergrond)

- Hotelreservering en vliegtickets

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort van Zwitserland of Liechtenstein)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

 

Verwerkingstijd visum

- 7-10 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Voor zakenvisa wordt een uitnodigingsbrief van het uitnodigende bedrijf of organisatie verlangd, met bevestiging van het Ministerie van Buitenlandse Zaken uit Azerbeidzjan. Deze uitnodiging kunt u bij ons voor een voordelige prijs verkrijgen (zie prijzen).

- Als u met een voertuig het land inreist en dus geen vliegticket heeft, wordt een brief aan de ambassade verlangd, die bevestigt dat u inreist met een voertuig (inclusief kentekennummer).

 

 

Prijzen per visum:

 

Visum                                                                       Prijs CHF                  +uitnodiging

                                                                                                                      CHF

Toerisme / zaken, 30 dagen, 1 inreis                   100.-               250.-

Toerisme / zaken, 90 dagen, 1 inreis                   100.-               370.-

Toerisme / zaken, 90 dagen, 2 inreizen               100.-               390.-

Transit, 3 dagen, 1 inreis                                        100.-

Transit, 5 dagen, 1 inreis                                        100.-

Zaken, 365 dagen, meerdere inreizen                  460.-               550.-

Comments are closed.