Om een visum voor Angola te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na terugkeer)

- 2 Visum aanvraagformulieren volledig ingevuld en ondertekend

- 2 recente pasfoto’s (in kleur, met lichte achtergrond)

- Bevestiging van reis- en zorgverzekering

- Kopie van vliegtickets

- Internationaal vaccinatiebewijs

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort van Zwitserland of Liechtenstein)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.- (niet op envelop plakken!)

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- Normaal: 3 weken na ontvangst paspoort

- Expres: 10 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Voor zakenvisa zijn de volgende aanvullende documenten ook nodig:

1. Uitnodigingsbrief van het bedrijf in Angola of officiële autoriteit

2. Garantie van levensonderhoud (arbeidsvergunning)

3. Uitzendingsbrief van de Zwitserse firma

 

- Bij minderjarige reizigers wordt ook een volmacht van de ouders verlangd.

- Voor reizigers per auto: een kopie van het rijbewijs moet ingeleverd worden.

- Transitvisum: geldigheid 7 dagen; het paspoort moet het visum voor de uiteindelijke bestemming bevatten.

 

Prijzen per visum:

Visum                                                                                   Prijs CHF

Toerisme / zaken                                     normaal        expres

30 dagen,  1 inreis                                                   170.-               210.-

Transit

1-7 dagen                                                                 130.-               170.-

Comments are closed.