Om een visum voor Algerije te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na terugkeer)

- 2 Visum aanvraagformulieren volledig ingevuld en ondertekend

- 2 recente pasfoto’s (in kleur, met lichte achtergrond, op aanvraag geplakt)

- Bevestiging van reis- en zorgverzekering

- Kopie van retourtickets of hotelreservering

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort van Zwitserland of Liechtenstein)

- Postzegels ter waarde van CHF 6.-

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

- 16 dagen na ontvangst paspoort

 

Belangrijke informatie over het visum

- Voor zakenvisa zijn de volgende aanvullende documenten ook nodig:

1. Uitnodigingsbrief van het bedrijf in Algerije (moet per FAX verstuurd worden, e-mail wordt niet geaccepteerd. Inhoud: tijdsperiode, aantal inreizen, doel van de reis, activiteiten in Algerije)

2. Uittreksel uit handelsregister of statuten van de Zwitserse firma

3. Uitzendingsbrief van de Zwitserse firma

 

- Bij minderjarige reizigers wordt ook een volmacht van de ouders verlangd.

- Voor reizigers per auto: een kopie van het rijbewijs moet ingeleverd worden.

- Transitvisum: geldigheid 7 dagen; het paspoort moet het visum voor de uiteindelijke bestemming bevatten.

 

Prijzen per visum:

(deze prijzen gelden voor burgers van de volgende landen: België, Duitsland, Finland, IJsland,  Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Turkije, Zwitserland. Alle overige landen op aanvraag.)

 

Visum                                                                                   Prijs CHF

Toerisme / zaken

< 90 dagen, 2 inreizen                                            140.-

> 90 dagen, meerdere inreizen                             200.-

Comments are closed.