Om een visum voor Afghanistan te organiseren hebben we alle volgende documenten van u nodig:

- Geldig paspoort (moet nog minstens 6 maanden geldig zijn na terugkeer)

- Visum aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend

- 2 recente pasfoto’s (in kleur, met lichte achtergrond)

- Kopie van verblijfsvergunning (geldt voor iedereen ZONDER paspoort van Zwitserland of Liechtenstein)

- Bevestigingsbrief van de arbeidsgever, die het doel en de tijdsperiode van de reis noemt

- Postzegels ter waarde van CHF 6.-

- Ingevuld opdrachtformulier voor Bornpower GmbH

 

Verwerkingstijd visum

-7 dagen na ontvangst paspoort

 

Prijzen per visum:

Soort visum                                                            Prijs CHF

Toerisme / Transit, 30 dagen, 1 inreis                 130.-

Inreisvisum, 30 dagen                                            210.-

Inreisvisum, elke maand extra                               160.-

Comments are closed.